Grærup Strand
©
39 km

Grærup Strand

Grærup er en lille idyllisk ferieby, som ligger mellem Vejers og Henne ved den jyske vesterhavskyst. Et børnevenligt område, da der ikke er gennemkørende trafik og det ikke er tilladt at køre på stranden.

Grærup grænser op til det 6.500 ha store militær øvelsesområde Oksbøl Skyde- og Øvelsesterræn, så hvis man hører høje eksplosioner, skal man ikke blive forskrækket.

Stranden ved Grærup er meget bred med hvidt sand og da vandstanden er lav, er stranden kendt som en af de mest børnevenlige i området.

Langsø og Kærgaard Plantage

Området omkring Langsø og Kærgaard Plantage hvor Grærup ligger, er præget af vild natur, som indbyder til en vandre eller cykeltur. Store flokke af kronhjorte holder til i området omkring Langsø.

Grærup Fiskesø

Lystfiskere kan fiske fra stranden ved kysten. Men de fleste besøger en fiskesø. I Grærup Fiskesø, som er 100.000 m2 stor, kan man fange aborre, gedde, ørred og ål..

Militært område

Grærup grænser op til det 6.500 ha store militær øvelsesområde Oksbøl Skyde- og Øvelsesterræn, så hvis man hører høje eksplosioner, skal man ikke blive forskrækket. Gårde og huse i området er forladt og står som spøgelseshuse med tildækkede vinduer.

Ansager Byudvikling
e-mail: info@comevisit.dk
1