Thyborøn
©
115 km

Thyborøn

Ved fiskerbyen med 2.000 indbyggere mødes det kraftfulde Vesterhav med den rolige Limfjord. Fra Høfde 59 er der udsigt ud mod Vesterhavets vilde og barske bølger. Med et lille drej med hovedet ses Thyborøn Kanal, indgangsporten til Limfjorden.

I Thyborøn kan man opleve den rå natur tæt på, både den over og under vandet, og museer formidler historier. slap af på en tur langs klitterne på de hvide sandstrande eller sætte sig ved kajen og se på havnens aktiviteter.

Mindepark for Jyllandsslaget

8645. Så mange unge britiske og tyske marinesoldater omkom på de 240 krigsskibe, der deltog i det voldsomme slag den 31. maj og 1. juni 1916.

Krigens gru, lidelser og rædsler går op for dig, når du forstår det store omfang af tabte menneskeliv på bare ét døgn. Her er stof til eftertanke.

Guidet tur på Puch Maxi

Den ikoniske Maxi med den obligatoriske mælkekasse bagpå er symbolet på Thyborøn. Nu kan du komme på en guidet tur og opleve Thyborøn på en helt ny og anderledes måde, fra sadlen på en Puch Maxi. Kom rundt i en by, der lugter af æ haw, fisk og masser af penge.

Ansager Byudvikling
e-mail: info@comevisit.dk
1