Høfde Q
Karsten Madsen ©
94 km

Høfde Q

Fjaltring strand og området ved høfde Q er et vigtigt samlingssted for egnen. Her holdes den årlige sanktansfest og her bader vi, da adgangen til stranden er let og det er rimelig sikkert at bade her.

Der er kørestolsrampe fra P-plads til stranden.

Shelters ved Høfde Q Bag klitterne ved parkeringspladsen på Høfde Q, finder man en lækker sheltersplads. Pladsen har en enestående flot beliggenhed med en skøn udsigt og pladsen er handicapvenlig, Desuden er der gode toiletforhold. Pladsen står til fri afbenyttelse. Det er dog ikke tilladt at slå telte op. På pladsen er der også en grill, så du og vennerne kan tilberede jeres mad efter badeturen. Plads til alle ved Høfde Q På Høfde Q er der både plads til lokale, surfere, autocampere hele året rundt. Det er fantastisk opleve en leben, af mennesker en sommerdag, hvor der er mange gæster der besøger høfde Q. Rullesauna ved Høfde Q Læs mere her

Shelters ved Høfde Q

Bag klitterne ved parkeringspladsen på Høfde Q, finder man en lækker sheltersplads. Pladsen har en enestående flot beliggenhed med en skøn udsigt. Desuden er der gode toiletforhold.

Pladsen står til fri afbenyttelse, du må bare ikke slå telte op. På pladsen er der også en grill, så I kan tilberede jeres mad efter badeturen.

Fjaltring Kirke

Engang lå kirken midt i sognet; men havet har været meget hård ved kysten ud for Fjaltring.

Kirkegården har gravsteder omkranset af hvidt stakit som læ for vesten­vinden. Tårnet, der er bygget omkring år 1500, har været lavere og har haft skråtag. Dets nuværende spir menes at være sat op samtidig med, at skibets korsarm blev bygget lidt før år 1700.

Kirken er åben i normal arbejdstid.

Ansager Byudvikling
e-mail: info@comevisit.dk