Andratx
©
1,853 km

Andratx

For enden af Tarmuntana-bjergkæden, ligger byen Andratx. Byen indeholder alt, hvad man har brug for af butikker, supermarkeder og restauranter.

Andratx er en gammel by mest beboet af lokale. Byen blev bygget inde i landet for at være beskyttet mod den konstante trussel fra pirater. I 1600-tallet blev der bygget 14 vagttårne langs kysten for at advare om angreb, de 12 af tårnene er stadig bevaret.

Santa Maria er en befæstet kirke højt beliggende i Andratx’ gamle bydel. I midten af 1500-tallet blev et forsvarstårn bygget lige ved siden af kirken.

Marked hver onsdag

Markedet i Andratx er absolut et besøg værd. Det holdes hver onsdag fra kl. 9-14 i byens gader og tilbyder et stort udvalg af frisk frugt, grøntsager, håndarbejde, blomster og tøj mm

Galleri CCA Andratx

CCA Andratx er et danskejet galleri med skiftende udstillinger af moderne kunst. Galleriet blev grundlagt i 2001 af danskerne Jacob og Patricia Asbæk.

Havnebyen Port Andratx

Havnebyen Port de Andratx har en marina med plads til 300 lystbåde. Du finder også et stort udvalg af restauranter i byen.

Ansager Byudvikling
e-mail: info@comevisit.dk
1